SAFETY

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να περιορίσουμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την επέκταση του ιού  COVID- 19, στούς ένοικους και στο προσωπικό της μονάδας μας έχουμε καταρτίσει ένα πλήρες σχέδιο δράσης.  Σκοπός και στόχος του σχεδίου δράσης είναι να προσαρμόσει όλους τους τομείς λειτουργίας του ξενοδοχείου μας στις ανάγκες πρόληψης, μη μετάδοσης και αποτελεσματικής διαχείρισης τυχόν υπόπτων κρουσμάτων του ιού.Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτή στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και είναι έτοιμο να σας βοηθήσει σε κάθε πρόβλημα σας.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ COVID-19

Πριν από την άφιξη

Επισκεφθείτε τον ιστοτοπό μας και διαβάστε προσεκτικά το πρωτόκολλο πολιτικής υγείας και ασφάλειας.

Επικοινωνήστε με το καταλυμμά μας για οποιαδήποτε ανάγκη-επιθυμία σας μέσω τηλεφώνου, viber στο 6977 630303.

Κατά την άφιξη

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σας καλοσωρίζουμε στο ξενοδοχείο μας.

Διαβάστε, συμπληρώστε και υπογράψτε την φόρμα δήλωση υγείας.  Για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας τηρούμε αρχείο καταλύμματος με καταγραφή στοιχείων επικοινωνίας και όποια άλλη υγιεινομική παρατήρηση θεωρείται σημαντική, πελατών και υπαλλήλων καθώς και βιβλίο συμβάντων.

Δίδεται προσοχή στο Γενικό Κανονισμό περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Σε κάθε εισοδό σας στους χώρους υποδοχής σταματείστε στον αντισηπτικό-απολυμαντικό σταθμό και  απολυμάνετε τα χέρια σας και τις αποσκευές σας.

Σας ενημερώνουμε ότι το check out πραγματοποιείται 11.00 πμ και το check in στις 15.00μμ ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος καθαρισμού και απολύμανσης του δωματίου σας.

Κατά την διαμονή

Σας συνιστούμε κατά την περίοδο της διαμονής σας να αποφεύγετε την παραμονή σας στους κοινόχρηστους χώρους την μονάδας.  Σας προτείνουμε αν τις χρησιμοποιείτε να τηρείτε τις αποστάσεις για την αποφυγή συνωστισμού.  Προαιρετικά να φοράτε μάσκα και γάντια μιας χρήσεως τα οποία παρέχονται στην υποδοχή του καταλύμματος.

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας επιβάλετε ο μη συχνός  καθαρισμός του δωματίου και η καταργήση της καθημερινής αλλαγής ιματισμού και πετσετών. Αυτά μπορούν να γίνουν μόνο κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Τα προϊόντα μινι μπαρ έχουν αφαιρεθεί για την ασφάλειά σας.  Θα βρείτε δύο μπουκάλια νερό για δωρεάν χρήση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η  ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΕ  ΜΗ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ

Ολοκλήρωση διαμονής

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν μας τηλεφωνικά για να προετοιμάσετε  το λογαριασμό σας.Επιβεβαιώστε ότι έχετε αφήσει το κλειδί σας.                                                   Σεβόμαστε ιδιαίτερα το απόρρητο των επισκεπτών μας και τα προσωπικά δεδομένα θα τηρούνται αυστηρά για λόγους υγείας και ασφάλειας.

Πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανση κατά την αναχώρηση του φιλοξενούμενου

Χρησιμοποιούμε  σύστημα ατμού για απολύμανση κρεβατιού – μαξιλαριών- κουρτίνες.
Χρησιμοποιούμε  απολυμαντικό για καθαρισμό WC, ντουζιέρας Γίνεται γενική απολύμανση δωματίου με χρήση άοσμου απολυμαντικού με ψεκαστήρα σε όλες τις επιφάνειες του δωματίου.
Απολυμαινουμε τα δάπεδα με συνδυασμό απολυμαντικού και χλωρίου εσωτερικά και εξωτερικά του δωματίου. Γίνεται απολύμανση όλων των κοινόχρηστων αντικειμένων πολλαπλής χρήσης όπως πλαστικοποιημένων φυλλαδίων οδηγιών ,βραστήρων, συσκευασιών καφέ, τσαγιού κλπ     Πλένουμε και απολυμαίνουμε  τα εξωτερικά έπιπλα.
Πλένουμε και απολυμαίνουμε τα φίλτρα του κλιματιστικού.
Αερίζουμε πολύ καλά το δωμάτιο κατα τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ των διαμονών.
Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες πλένονται από την εταιρία Aegean Clean Ντόλκας Γεώργιος. Κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών διατίθενται τα απαραίτητα πιστοποιητικά υγιεινής.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί για μια ευχαριστη και ασφαλη διαμονή.

Ξενοδοχείο Liprando